.

Айрян "Хармоника"

Този био айрян е произведен само от пълномаслено био прясно мляко.

След пастьоризацията то е охладено до около 35 градуса. Добавена е закваска и е оставена в голям 600-литров съд за пет-шест часа до достигане на определена киселинност. След това готовият продукт е разбъркан и разбит, като е добавена вода и сол. 

 

Мнения и коментари
    Рецепти
    • Шницелите на Валя Чипева

    • Хляб без глутен за 85 секунди

    • Лютеница за мързеливи жени

    • Бързи солени корнишони в... найлонов плик

    • Солена торта с картофи и сирене

    • Филийки с гуакамоле

    Последни
    • Фестивалът на чушките и доматите в Куртово Конаре търси „Царицата на лютеницата”

    • Иван Ласкин за "Фермата": Който не иска да му готвя, ако ще да яде пръчки от бор!

    • На обяд в… Павилион 37