.

Айрян "Хармоника"

Този био айрян е произведен само от пълномаслено био прясно мляко.

След пастьоризацията то е охладено до около 35 градуса. Добавена е закваска и е оставена в голям 600-литров съд за пет-шест часа до достигане на определена киселинност. След това готовият продукт е разбъркан и разбит, като е добавена вода и сол. 

 

Мнения и коментари
    Рецепти
    • Апетитни картофени спирали

    • Нежни омбре палачинки с плодове

    • Пухкави картофени ньоки

    • Любовен тост

    • Здравословен пудинг със семена от чиа

    • Френска салата с грозде

    Последни
    • На обяд в... бюфета на Народното събрание

    • Как правилно да съхраняваме яйцата

    • На обяд в... Щастливеца