.

Айрян "Хармоника"

Този био айрян е произведен само от пълномаслено био прясно мляко.

След пастьоризацията то е охладено до около 35 градуса. Добавена е закваска и е оставена в голям 600-литров съд за пет-шест часа до достигане на определена киселинност. След това готовият продукт е разбъркан и разбит, като е добавена вода и сол. 

 

Мнения и коментари
    Рецепти
    • Руски аспик с пилешко месо

    • Омлет Спри, внимавай и тръгни

    • Свинска руладина с хрупкава коричка и пълнеж от хлебни кубчета

    • Домашни картофени хлебчета

    • Десерт с бисквити и шоколадов ликьор

    • Мини пици с моцарела

    Последни
    • 5 от 10 масла, които купуваме от магазините, са с проблем

    • В микровълновата - пресен хляб, пяна за кафето и още 10 неща, които може да прави

    • Задава се новото DiVino.Taste