.
ФилтриИзчисти

С Продукти

Без Продукти

Поводи

Виж още

Време

по-малко 2 часа

Видове хранене

Виж още

Начини на приготвяне

Виж още

Вид кухня

Виж още

Степени

Виж още

Безглутеново мюсли

Готвене 40 мин.
Подготовка 15 мин.
Брой порции 4

Рейтинг

Тази великолепна закуска е подходяща за всеки, който има непоносимост към глутена. Със сигурност обаче ще се превръне в любимо лакомство и за всички останали.

Още
+ Запази Запазено

Начин на приготвяне
  • 1Фурната се загрява до 160 градуса. Овесът, ядките и семената се смесват в голяма купа.
  • 2В тенджера се сипват ябълковият сок, медът, кокосовото масло, екстрактът от ванилия, канелата, морската сол и черният пипер. Получената смес се затопля внимателно, докато солта се разтвори и кокосово масло се втечни.
  • 3Течността се смесва с ядките и семената и се разбърква добре.
  • 4Сместа се разстила равномерно върху хартия за печене. Пече се 40 минути до златисто. На всеки 15 минути се разбърква, за да се изпече равномерно.
  • 5Готовото мюсли се оставя да се охлади. След като напълно изстине, към него се прибавят сушените плодове.
  • 6Поднася се с кисело или прясно мляко.
.
Мнения [0]