.

Пюре от диви ябълки

Готвене 15 мин. Подготовка 30 мин. Брой порции 4
Рейтинг

Почитателите на киселите пюренца ще оценят достойнствата му.

Съставки
Начин на приготвяне
  • 1. Небелените плодове се измиват и се нарязват на парчета.
  • 2. Заливат се с малко вода, само да се покрият, и се задушават.
  • 3. Като омекнат, прекарват се през преса.
  • 4. Пюрето се подправя с малко сол или със захар в зависимост от това за какво ще се използва.
  • 5. Слага се малко прясно мляко.
  • 6. Може и да се стерилизира за 15 минути. Изважда се от водата и се оставя да изстине.
Мнения и коментари
    Рецепти
    • Шницелите на Валя Чипева

    • Хляб без глутен за 85 секунди

    • Лютеница за мързеливи жени

    • Бързи солени корнишони в... найлонов плик

    • Солена торта с картофи и сирене

    • Филийки с гуакамоле