.
ФилтриИзчисти

С Продукти

Без Продукти

Поводи

Виж още

Време

по-малко 2 часа

Видове хранене

Виж още

Начини на приготвяне

Виж още

Вид кухня

Виж още

Степени

Виж още

Бифтек със салата от ряпа

Готвене 20 мин.
Подготовка 10 мин.
Брой порции 4

Рейтинг

Вкусна рецепта, предоставена от мама Силвия и Марио Беньови - участници в предаването "Мама готви по-добре" по bTV. 

Още
+ Запази Запазено

Съставки
Начин на приготвяне
  • 1Рибицата нарежете на филии с дебелина 2-3 см.
  • 2Всяка от тях начукайте с опакото на ножа лекичко. 
  • 3Поръсете с черен пипер без да солите за да не се стегне месото.
  • 4Запържете месото от двете страни в силно загрят тиган с незалепващо дъно до златисто, но не го препържвайте. 
  • 5Обърнете ги с дървена щипка за да не се дупчат бифтеците.
  • 6В това време в друг тиган изпържете филийки, натопени в яйца.
  • 7А в трети тиган сложете олио и изпържете четирите яйца на очи.
  • 8Поднесете като сложите листо от маруля върху него пържената филийка за канапе, върху нея поставете месото, а върху него яйцето. 
  • 9Месото може леко да се осоли. Така се усеща вкуса на месото и яйцето поотделно. 
  • 10Направете салатата като настържете ряпата и морковите.
  • 11Направете салатата като настържете ряпата и морковите.
  • 12Сервирайте бифтека със салатата като гарнитура.
.
Мнения [0]