.

Хрупкава пица от карфиол

Готвене 15 мин. Подготовка 10 мин. Брой порции 4

Това прекрасно блюдо ще ви спечели с оригиналния си натюрел, съчетаващ хрупкавия чар на карфиола, приятната комбинация от подправки и разтапящия вкус на моцарела. Пица от карфиол. Не съдържа глутен, а в състава си включва продукти, които присъстват в палео-диетата.

Съставки
Начин на приготвяне
  • 1. След като суровият карфиол се настърже на дребно,се подсушава максимално добре. На малки кубчета се нарязва и моцарелата.
  • 2. В голяма купа се смесват нарязаните продукти заедно с яйцата. Получената смес се разстила върху тавичка за пица.
  • 3. Пече се в силно загрята фурна за 10-12 мин.
  • 4. Изпечената пица се изважда, добавя се любимия ви сос и отгоре се настъргва сиренето.
  • 5. Връща се отново във фурната и се пече, докато сиренето се разтопи.
Мнения и коментари
    Рецепти
    • Шницелите на Валя Чипева

    • Хляб без глутен за 85 секунди

    • Лютеница за мързеливи жени

    • Бързи солени корнишони в... найлонов плик

    • Солена торта с картофи и сирене

    • Филийки с гуакамоле