.
ФилтриИзчисти

С Продукти

Без Продукти

Поводи

Виж още

Време

по-малко 2 часа

Видове хранене

Виж още

Начини на приготвяне

Виж още

Вид кухня

Виж още

Степени

Виж още

Омлет с рукола и пармезан

Готвене 10 мин.
Подготовка 5 мин.
Брой порции 2

Рейтинг

Яйцата са една от най-полезните храни. Важно е да ги консумираме, за да си осигурим необходима доза протеини и мазнини на тялото си. Предлагаме ви една много вкусна рецепта, с която дори и не особено големите фенове на яйца ще ги обикнат! 

Още
+ Запази Запазено

Съставки
Начин на приготвяне
  • 1Разбъркайте добре яйцата в купичка. Към тях добавете целите листенца от рукола и половината количество пармезан. 
  • 2Намажете дъното на тигана с малко количество масло и изсипете половината от получената смес. Тя е достатъчна за два омлета. 
  • 3Докато всеки от омлетите се пече в тигана, сложете върху него капак. По този начин той ще се задуши и няма да се налага да го обръщате. 
  • 4След като са готови, ги поставете в чинии и поръсете с останалото количество от настъргания пармезан. Добър апетит! 
.
Мнения [0]