.
ФилтриИзчисти

С Продукти

Без Продукти

Поводи

Виж още

Време

по-малко 2 часа

Видове хранене

Виж още

Начини на приготвяне

Виж още

Вид кухня

Виж още

Степени

Виж още

Панирана риба със зелева салата с майноеза

Готвене 30 мин.
Подготовка 15 мин.
Брой порции 4

Рейтинг

Вкусна рецепта, предоставена от мама Силвия и Теди Кацарови - участници в предаването "Мама готви по-добре" по bTV.

Още
+ Запази Запазено

Съставки
Начин на приготвяне
  • 1Панирайте рибата като най-напред я потопите в брашно със сол, след това в разбити яйца и накрая в галета.
  • 2Изпържете я в загрято олио. Отцедете я върху домакинска хартия.
  • 3За салатата нарежете зелето, морковите, ябълката и копъра. Сложете ги в купа.
  • 4Направете дресинг за салатата като разбъркате заедно горчица, майонеза, лимов сок и сол на вкус. 
  • 5Овкусете салатата, разбъркайте я и я сервирайте към изпържената риба.
.
Мнения [0]