.

Панирана риба със зелева салата с майноеза

Готвене 30 мин. Подготовка 15 мин. Брой порции 4

Вкусна рецепта, предоставена от мама Силвия и Теди Кацарови - участници в предаването "Мама готви по-добре" по bTV.

Съставки
Начин на приготвяне
  • 1. Панирайте рибата като най-напред я потопите в брашно със сол, след това в разбити яйца и накрая в галета.
  • 2. Изпържете я в загрято олио. Отцедете я върху домакинска хартия.
  • 3. За салатата нарежете зелето, морковите, ябълката и копъра. Сложете ги в купа.
  • 4. Направете дресинг за салатата като разбъркате заедно горчица, майонеза, лимов сок и сол на вкус. 
  • 5. Овкусете салатата, разбъркайте я и я сервирайте към изпържената риба.
Мнения и коментари
    Рецепти
    • Свинска руладина с хрупкава коричка и пълнеж от хлебни кубчета

    • Домашни картофени хлебчета

    • Десерт с бисквити и шоколадов ликьор

    • Мини пици с моцарела

    • Салата "Мъжки каприз"

    • Супер зелен омлет