.
ФилтриИзчисти

С Продукти

Без Продукти

Поводи

Виж още

Време

по-малко 2 часа

Видове хранене

Виж още

Начини на приготвяне

Виж още

Вид кухня

Виж още

Степени

Виж още

Пъстърва с бадемов сос и силно витаминозна салата

Готвене 15 мин.
Подготовка 10 мин.
Брой порции 4

Рейтинг

Вкусна рецепта, предоставена от мама Петя Конова и Венета Петрова - участници в предаването "Мама готви по-добре" по bTV. 

Още
+ Запази Запазено

Начин на приготвяне
  • 1Посолете рибата и я изпържете в тиган със зехтин.
  • 2Посолете рибата и я изпържете в тиган със зехтин.
  • 3В друг тиган направете соса като загреете зехтин, сложите брашното да се запържи и при непрекъснато бъркане добавете топла вода и бадемите, които предварително сте запекли леко на сух тиган.
  • 4Овкусете соса със сол и лимонов сок и разбъркайте.
  • 5За салатата настържете всички зеленчуци в купа.
  • 6Овкусете със сол, зехтин и сироп от нар или лимонов сок.
  • 7Добавете наситнени копър и магданоз и разбъркайте.
  • 8Поръсете със запечени на сух тиган орехи.
  • 9Сервирайте рибата със салатата.
.
Мнения [0]