.
ФилтриИзчисти

С Продукти

Без Продукти

Поводи

Виж още

Време

по-малко 2 часа

Видове хранене

Виж още

Начини на приготвяне

Виж още

Вид кухня

Виж още

Степени

Виж още

Сьомга с пюре от лапад и киселец и песто от орехи

Готвене 20 мин.
Подготовка 15 мин.
Брой порции 4

Рейтинг

Вкусна рецепта, предоставена от мама Саша и Иван Христов - участници в предаването "Мама готви по-добре" по bTV.

Още
+ Запази Запазено

Начин на приготвяне
  • 1Овкусете рибата със сол, пипер и лимонов сок и я запечатайте на оребрен тиган.
  • 2Сложете лапада и киселеца да омекнат на пара.
  • 3Нарежете ги и ги смесете със сметана, зехтин, чесън и сол. Пасирайте до получаването на пюре.
  • 4За пестото - запечете за съвсем кратко ядките и ги пасирайте, заедно с обезкостените маслини, чесън и пармезан като постепенно добавете зехтин до получаването на песто.
  • 5За да направите пестото запечете за съвсем кратко ядките и ги пасирайте, заедно с обезкостените маслини, чесън и пармезан като постепенно добавете зехтин до получаването на песто.
.
Мнения [0]