.

Френска салата с грозде

Готвене 0 мин. Подготовка 10 мин. Брой порции 2

Гроздето е точно в сезона си. Невероятно вкусно и само по себе си, се чувстваме длъжни да го оползотворим и в рецепти. А тази... тази е най-добрата! 

Съставки
Начин на приготвяне
  • 1. Измийте гроздето, а цвеклото измийте добре, обелете, нарежете на парченца и за кратко сложете във вряща и подсолена вода. 
  • 2. Разделете продуктите по равно в две чинии, нарежете червения лук на резени, сиренето - на парченца. Аранжирайте, сложете няколко капки лимонов сок и се наслаждавайте на лек и здравословен обяд. Или вечеря. Каквото и да е, но с чаша вино! 
Мнения и коментари
    Рецепти
    • Шницелите на Валя Чипева

    • Хляб без глутен за 85 секунди

    • Лютеница за мързеливи жени

    • Бързи солени корнишони в... найлонов плик

    • Солена торта с картофи и сирене

    • Филийки с гуакамоле