.
ФилтриИзчисти

С Продукти

Без Продукти

Поводи

Виж още

Време

по-малко 2 часа

Видове хранене

Виж още

Начини на приготвяне

Виж още

Вид кухня

Виж още

Степени

Виж още

Супа от карфиол с ябълка и къри

Готвене 15 мин.
Подготовка 25 мин.
Брой порции 4

Рейтинг

Една изключително лесна за приготвяне дъхава супа, която едновременно ще ви стопли и ще изпълни кухнята ви с мистичен източен аромат. Няма да може да й устоите и ще си сипете повторно...

Още
+ Запази Запазено
Снимка: "Изкуството на истинската храна"

Съставки
Начин на приготвяне
  • 1Карфиолът се почиства, измива и разделя на розички.
  • 2Нарязва се и ябълката. Всичко се поставя в дълбока тенджера с достатъчно вода, така че да ги покрие.
  • 3 След като заврат, огънят се намалява и се похлупват. Добавя се обелената и нарязана скилидка чесън. След 15-ина минути се сваля от огъня и се пасира.
  • 4Пасираната супа се връща в тенджерата, като се добавят подправките, оцета и маслото. Ако супата е твърде гъста, се добавя малко вода, за да се разреди..
.
Мнения [0]