.
ФилтриИзчисти

С Продукти

Без Продукти

Поводи

Виж още

Време

по-малко 2 часа

Видове хранене

Виж още

Начини на приготвяне

Виж още

Вид кухня

Виж още

Степени

Виж още

Богато хлебче

Готвене 12 мин.
Подготовка 10 мин.
Брой порции 8

Рейтинг

Това хлебче притежава всички качества, за да впечатлите гостите или семейството ви. Бързо, лесно и толкова вкусно, че не може да не го направите. За обяд или вечеря, а може и без повод!

Още
+ Запази Запазено

Начин на приготвяне
  • 1Нарежете хлебчето на филийки без да го разрязвате до долу. Направете същите разрези и по дължината на хлебчето.
  • 2Започнете да го пълните с нарязаните моцарела, ементал, чедър и маслини. Сложете хлебчето в тава с фолио. 
  • 3В купичка смесете разтопеното масло с чесъна и сусама и обилно намажете хлебчето от горе и от страни. 
  • 4Поставете стръка розмарин върху хлебчето или от страни, за да поеме от аромата, докато се пече.
  • 5Поставете хлебчето в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 10-12 минути.
  • 6Извадете хлебчето, отстранете розмарина и поръсете с пармезана, нарежете домата на дебели резени и поставете върху хлебчето за украса заедно със стръка босилек. 
  • 7Поднесете хлебчето върху дървена дъска и оставете всеки да си къса парчета от хляба. Насладете му се, докато е топло!
.
Мнения [0]