.

Червен хумус

Готвене 0 мин. Подготовка 20 мин. Брой порции 8

Поднесен в малки, симпатични "лодки" от краставици. Рецептата е за 40 броя.

Начин на приготвяне
  • 1. Нахутът, печените чушки, чесънът, таханът, сокът от половин лимон и зехтинът се смилат в блендер.
  • 2. Прибавя се сиренето и отново се пюрира.
  • 3. Краставиците се обелват, разполовяват се по дължина и се издълбават леко, като се почистват от семките. Режат се на четири или пет парчета.
  • 4. Пълнят се с получения хумус.
Мнения и коментари
    Рецепти
    • Шницелите на Валя Чипева

    • Хляб без глутен за 85 секунди

    • Лютеница за мързеливи жени

    • Бързи солени корнишони в... найлонов плик

    • Солена торта с картофи и сирене

    • Филийки с гуакамоле