.
ФилтриИзчисти

С Продукти

Без Продукти

Поводи

Виж още

Време

по-малко 2 часа

Видове хранене

Виж още

Начини на приготвяне

Виж още

Вид кухня

Виж още

Степени

Виж още

Паниран кашкавал в кори за баница и кюфтенца от тиквички

Готвене 30 мин.
Подготовка 15 мин.
Брой порции 4

Рейтинг

Вкусна рецепта, предоставена от мама Таня Бистрева и Мария Бистрева - участници в предаването "Мама готви по-добре" по bTV.

Още
+ Запази Запазено

Начин на приготвяне
  • 1За направата на панирания кашкавал, нарежете корите на четириъгълници.
  • 2Намажете ги с разбити яйца, отгоре сложете парчета кашкавал и ги завийте в корите.
  • 3Изпържете ги в нагорещено олио.
  • 4За да направите кюфтенцата настържете тиквичките и ги отцедете от сока, който ще пуснат.
  • 5Прибавете нарязан магданоз, копър, начупено сирене, яйца,  брашно, сол и черен пипер. Разбъркайте добре.
  • 6Загребвайте с лъжица от сместа и изпържете кюфтенца в сгорещено олио.
  • 7Направете сос от кисело мляко, намачкан чесън, наситнен копър и сол.
  • 8Сервирайте кашкавала с кюфтенцата и соса.
.
Мнения [0]