.

Сирене пане с орехи

Готвене 10 мин. Подготовка 10 мин. Брой порции 4

Сиренето пане е чудесна увертюра към основното ястие. Поднесено и като гарнитура в компанията на зелена салата, то се превръща в неустоимо изкушение за всеки гурман.

Съставки
Начин на приготвяне
  • 1. Сиренето се нарязва на квадратчета със страна 3 см и дебелина около 1 см.
  • 2. В дълбока чиния се разбиват яйцата.
  • 3. Парченцата сирене се овалват в брашното, потапят се в яйцата и в орехите и се изпържват в сгорещеното олио.
  • 4. Получените панирани хапки са чудесно доплънение към лятната салата.
Мнения и коментари
    Рецепти
    • Шницелите на Валя Чипева

    • Хляб без глутен за 85 секунди

    • Лютеница за мързеливи жени

    • Бързи солени корнишони в... найлонов плик

    • Солена торта с картофи и сирене

    • Филийки с гуакамоле