.

Добрият вкус на MasterChef България се завръща с петото си издание на 25 февруари

18 Януари 2019

Петото издание на MasterChef се завръща в българския ефир на 25 февруари и по традиция ще вдъхновява зрителите на bTV всеки понеделник и вторник от 21:00 часа. Кулинарното шоу на добрия вкус ще се фокусира върху темата за националната ни кухня, но тя ще бъде преоткрита и представена по модерен и креативен начин. Звездното жури в състав Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще развият връзката между храната, хората и културата в компанията на интересни и различни хоби-готвачи, които са готови да покажат качества и креативност по пътя към престижната титла и голямата награда от 100 000 лева.

Зрителите, които държат на добрия вкус на всяко ниво, ще видят в MasterChef 5 разнообразни хоби-готвачи - българи живели в чужбина и чужденци, които живеят в България. Интересните и различни типажи ще демонстрират в ефира на bTV умения и знания, ще учат последните тенденции при избора на продукти и техники, за да надграждят познатите рецепти със своето въображение. Те ще изпитат характера и волята си и ще променят живота си, за да станат част от голямото семейство на иновативни готвачи в България.

Журито от тримата топ професионалисти на MasterChef не просто ще създава предизвикателства за състезателите - те отново ще налагат стандартите за култура на поведение, отношение и връзка с храната. Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще приемат с отговорност ролята си, не само да направят приключението на хоби- готвачите драматично и завладяващо, но и да повишават кулинарната култура на обществото. А включването на първата дама в състава на журито в България, ще придаде още повече колорит и емоционалност в кухнята на MasterChef, благодарение на нейния международен опит и практика.

Феновете на MasterChef ще имат възможността да надникнат и зад кадър с ексклузивното видео съдържание на on-line платформите на bTV Media Group.

Мнения и коментари
    Рецепти
    • Супа от коприва

    • Пиле с кускус и кисело мляко

    • Свинско роле с тиква, ябълка и козе сирене

    • Телешки гърди по рецептата на баба

    • Хайвер от чесън

    • Супа "Капричоза"

    Последно от Идеи
    • Как Тони Пипера приготвя суджук с ядки и уиски? (ВИДЕО)

    • Как царевичните зърна се превръщат в пуканки? (ВИДЕО)

    • Как да почистим микровълновата бързо само с мандарини (ВИДЕО)