.

Още 10 удивителни food блогъри, които да последвате в Instagram

17 Октомври 2017

Те са креативни, готвят вкусно и снимат добре. Определено ще ви вдъхновят, за да не се чудите повече какво да сготвите, как да го декорирате и с какво да впечатлите гостите си, така че дълго време да говорят само за вашето парти.

10 удивителни food блогъри, които да последвате в Instagram

1. Paulina Nienartowicz е предпочита да приготвя ястия без термична обработка. Тя е веган, художник и фотограф. Обича да създава свои авторски рецепти. 

2. Cintya е адвокат. Но толкова обича вкусната храна, че готви и снима страхотно.Може да откриете повече снимки и рецепти на блога със закачливо име - tworedbowls.com

3. Petra обича да закусва и е превърнала тази си страст в цветно и вкусно място в Instagram. Освен към смутитата е пристрастена към йогата. Май тези здравословни практики винаги вървят ръка за ръка.  

4. Made by plants - всичко от плодове и зеленчуци и малко кокосово масло. Много от ястията са приготвени в купички от истински кокос или разбъркани с лъжички от кокосов орех. 

5. Nisha също е адвокат, завършила е Harvard. Но изоставя правото, за да пътува по света и да открива различни и интересни храни.

6. Аimee Тwigger е майстор на тестото. Тя е автор, блогър, фотограф, пътешественик и кулинарен редактор. Може да видите повече нейни рецепти на twiggstudios.com.

7. Hautes Cuisines е един от любимите ни блогъри и кулинарни фотографи. Снимките й имат много движение и освен крайния резултат, може да видите и моменти от подготовката. 

8. Fabienne създава блога си, за да споделя свои рецепти и преживявания.  Повече от 4 години живее с алергична астма, което я кара коренно да промени начина си на хранене. Още от нейните рецепти и красиви снимки може да видите на сайта й freiknuspern.de. 

9. Дона от Freshandlight обича да има баланс в храната, която приема. Дона е един от най-продаваните автори на кулинарни книги в Австралия. Повече нейни рецепти може да видите на www.donnahay.com.au 

10. Ashley Alexander обича не просто храната, а красивата храна. за нея е истинско удоволствие да има гости и да украсява масата си за тях. Обожава моцарела и пресен босилек. Рецептите и са налични и тук - www.gatherandfeast.com

Мнения и коментари
  Рецепти
  • Крем супа с картофи, мащерка и пикантни крутони

  • Кифлички с мармалад

  • Рецепта на деня: печен боб на филийка

  • Пиле с маслен боб, спанак и чесън от Гордън Рамзи

  • Маслени картофи с чесън и розмарин

  • Телешки пепър стек

  Последно от Техники
  • Този десерт е пълен с движещи се картинки

  • Диетоложката Енджи Касабие в българска носия

  • Тя превръща скучния си сандвич в чудо