.

Шоколадовите подаръци, които всеки иска за 14.02

Шоколад и вино - двата подаръка, с които в никой случай няма да сгрешите, независимо кой празник ще отбележите на 14.02 - Свети Валентин или Трифон Зарезан. В разнообразието от артикули са важни няколко неща - да изберете качествени артикули, да ги сложите в красива опаковка и да ги поднесете с чувство. Купуването на опакован шоколад набързо от магазина изключва всички тези критерии. Затова направихме селекция от бутикови, ръчно изработени шоколадови вкусотии, които се топят не само върху небцето, но ще разтопят и всяко сърце. 

1. "Работилничка за сладки моменти" съчетава шоколад и вино - комплект от бутилка вино и кутия с 10 шоколадови бонбона с пълнеж от малиново вино. Бонбоните са с форма на 3Д сърца или диаманти със златен прашец.


2.
 Големи шоколадови 3D сърца са предложението на Modica. Върху лъскавата повърхност на млечния шоколад с бял шоколад са изписани имената на двойката. Може да изберете и луксозна кутия с 30 бонбона с надпис "Обичам те" върху 8 от тях или кутия с 15 трюфелa My love.

3. Aтелие за ръчни шоколади Perfetta предлагат нещо малко по-различно. Ако ви е писнало от сърчица, вземете си шоколадови устни за страстни целувки. Изработени са от млечен шоколад с 34% cocoa, с център пралине от прясно изпечени лешници и ганаш с първокласно уиски. 

шоколад
Снимка: facebook.com/PerfettaChocolates/

4. Знаете ли, че шоколадът може да е и на клечка? Любовните предложения на choc-o-lait са 9 броя блокчета белгийски шоколад на клечка в специална опаковка с надпис “You make me melt like chocolate on a stick“. Имат и подарък - оригинална картичка с надпис „We go together like Hot chocolate and marshmallows„, на която можете да напишете лично пожелание към любимия си. Комплектът е от млечен, тъмен и шоколад с лешници. Разбърква се за една минута в чаша горещо мляко и се получава горещ шоколад.

5. Любов в кутия е предложението на Rosey’s mark, което дава най-голяма свобода. 
Може да подберете продукти и те да бъдат грижливо подредени в красивата дървена кутия. Има и готов вариант, който са нарекли "Вино и любов". Съдържа - черен шоколад с рози, млечен шоколад с рози, с био розово масло, бял шоколад с рози, розова вода за готвене и напитки, сухо вино розе, сорт каберне совиньон, с био българска маслодайна роза.

шоколад
Снимка: roseysmark.com

6. "Важно е да бъдем с любимите си хора, да ги обичаме и да им показваме, че са специални." - това е философията на Veggiebox по повод 14.02. Тяхното шоколадово предложение е бонбониера във форма на сърце. По малките предложения са шоколадово сърчице от бял меден шоколад на клечка и шоколадови сърца бонбони в различни цветове. Всички техни шоколади са с натурални и органични суровини, без добавена захар.

 

Мнения и коментари
  Рецепти
  • Супа от коприва

  • Пиле с кускус и кисело мляко

  • Свинско роле с тиква, ябълка и козе сирене

  • Телешки гърди по рецептата на баба

  • Хайвер от чесън

  • Супа "Капричоза"

  Последно от Идеи
  • Как Тони Пипера приготвя суджук с ядки и уиски? (ВИДЕО)

  • Как царевичните зърна се превръщат в пуканки? (ВИДЕО)

  • Как да почистим микровълновата бързо само с мандарини (ВИДЕО)