.

Виолета от "Фермата: Искам, когато си купувам мляко в София, сама да си го издоя

Виолета беше четвъртият финалист във "Фермата". Тя не успя да стигне до финалните битки, но тези, през които мина, със сигурност я правят един от незабравимите участници. Срещаме се с нея, за да си говорим за трудностите в и извън шоуто, храната и това, което ще промени в себе си и след финала. 

Виолета Тодорова отпадна първа от големия финал на "Фермата"
Снимка: btvnovinite.bg

Кое ти беше най-трудно във "Фермата"?
Мислех си, че като изляза, ще си купя всякаква храна от магазина. А когато влязох - нищо не си купих. Толкова ми беше безвкусна храната! Във „Фермата“ си правехме всичко сами – сиренето, хляба... Вече и навън задължително ще си правя сама сиренето, маслото и други. Лятото мисля да си правя лютеница, конфитюри... Аз съм от София и преди това не съм имала досег с домашна храна. Правеше само дядо ми, докато беше жив. Но съм била малка и не помня. Като цяло не съм опитвала много домашно приготвена храна. Искам, когато си купувам мляко в София, и сама да си го издоя. Много ми е интересно доенето.

Защо мислиш, че си супер силна майка?
Ежедневието ми е постоянно свързано с децата. Съпругът ми почина. Повечето майки збиха се депресирали. Аз се изправих, заради децата най-вече. Много ги обичам. Навсякъде си ги водя с мен. На кенгуро по планини, езера, лятото на морето.

Какво ще им сготвиш на Бъдни вечер?
Ще правя питка. Във „Фермата“ много питки правих и сега продължавам.

А за Коледа? 
Ще имаме Дядо Коледа вкъщи, който ще им донесе подаръците. Те ще са джуджета. Вярват в Дядо Коледа. Както и в Баба Яга, която ще ги вземе, ако не слушат!

Как минава един твой ден сега извън „Фермата“? 

Обичайното – готвене, чистене, гледане на децата, водене и вземане от детската градина. Децата бяха болни до скоро. Ходихме по лекари. Едно и също. Все едно „Фермата“ е била много, много отдавна.

Какво си пожелаваш за 2018 г.?
Единствено здраве за мен и за близките ми хора. Друго всичко се постига с желание!

Мнения и коментари
  Рецепти
  • Персийски сладкиш с шамфастък

  • Японски бисквити от парено тесто

  • Доматено ризото

  • Пилешки сандвич със сирене фета

  • Пилешки шишчета на грил със сос

  • Португалски яйца

  Последно от Идеи
  • Пъстърва с маслено-орехова плънка от Ваня Рахнева

  • 5 свежи ястия, които да приготвите за първа пролет

  • Радка Булман: Шеф Силвена Роу е като меч - разрязва с поглед