.

Спечели вечеря за двама със Sofia Restaurant Week и bistro.bg

Петата кулинарна седмица Sofia Restaurant Week ще се проведе от 16 до 22 септември и ще предложи изискана кулинария в 29 гурме места, с по две специални тристепенни менюта на фиксирана цена от 29 лв. за всяко. За почитателите на качествената кухня водещите шеф-готвачи са подготвили неповторими и вкусни менюта с ястия, които ще срещнете само по време на събитието, както и неустоимата фестивална атмосфера. 

Храната е магия - спечели вечеря за двама в ресторант

Темперо
Снимка: http://tempero.bg

Една вкусна вечеря може да бъде най-хубавият повод и подходящото време да съобщите щастлива новина, да предложите брак, да се сдобрите с приятел, да направите изненада, да се видите след дълго време отново със стар другар, да направите добро впечатление на някого и др. 

Sofia Restaurant Week и bistro.bg ви подарява вечеря в ресторант Tempero

Как да участвате? 
За да участвате, е достатъчно да оставите коментар под тази статия, в който да ни разкажете какво бихте искали да се случи на тази вечеря - да опитате нещо ново и вкусно, да поканите любовта на живота си, да зарадвате родителите си, да изненадате стар приятел. Ограничения няма. Най-интересният и впечатляващ повод ще може да бъде реализиран. Защото всяка глътка и хапка в животa ни, сладка или горчива, ни прави тези, които сме!

Наградата
Един от вас ще спечели вечеря за двама в ресторант Tempero, в рамките на Sofia Restaurant Week (от 16 до 22 септември).

Срок
Имате възможност да участвате с коментар от 11 до 16 септември (включително). На 17, точно на празника на София, ще обявим печелившия. До края на кулинарния формат той ще може да използва своята награда. 

Ще изберем печелившия според това какво интересно наистина би искал да направи на тази вечеря. Ще се радваме и да разкажем какво се е случило и какви са впечатленията ви от вечерята. 

вечеря

Кои са участващите ресторанти в Sofia Restaurant Week

Единствено по време на Sofia Restaurant Week ще може да обиколите със своето семейство и приятели максимален брой от модерните кулинарни локации в града, без да се притеснявате за семейния бюджет или за времето.

ресторанти с авторската кухня

Iv by Chef Evropeiski на Пламен Европейски, Cactus на майстора на кухнята и тв водещ Иван Манчев, Bistrello на иновативния Владимир Тодоров и "Щастливото прасе" с усмихнатия шеф-готвач Джун Йошида.

току-що открити ресторанти в София

Floret, елегантен нов ресторант с млад английски шеф готвач, 360 sky & Restaurant, с неповторима гледка и изкушаващи средиземноморски вкусове, индонезийския Raja Bali в сърцето на София, Nota Bene, със специалитети на бавен огън, и турския Konak с автентична кухня.

класическата кухня 

"Къщата с часовника", място добре познато на любителите на отличната кухня, "Грозд" с неговата прекрасна локация и история, Talents, с експериментите и енергията на младите шеф-готвачи и неповторимия Tempero.

Bar & Dinner места

уютния Vino & Tapas, KOTO с неговата азиатски фюжън стил кухня или La Cattedrale с неповторимата панорама и модерна кулинария.

екзотична кухня

тайландския Royal Thai, японския Hamachi-ni, индонезийския Raja Bali и индийския Kohinoor.

модерна кулинария 

Social, с различната си гледна точка към автентичната италианска кухня, The View, където освен смайващите гледки над София ще откриете и модерна европейска кухня, и изискания Barrique.

международни тенденции в кулинарията 

"Розе", заедно със специална селекция от розе вина, иновативната кухня в La Pastaria и "Брик кафе", лежерно място с много чуждестранни гости.

вкусна и проверена кулинария

любимата на софиянци "Ниагара", ексклузивния "Клуб Пушкин", ASCUA с неговите риба и стекове на жар и "Арбат", царството на традиционната и модерна руска кухня.

Интересен акцент в програмата на Софийската седмица на ресторантите е инициативата на МЕТРО за подкрепа и популяризиране на розовия домат и традиционния кашкавал, за която шеф готвачите на ресторантите ще предложат на специално събитие за ценители и медии ястия с български розов домат и кашкавал.

Всички ресторанти, както и менютата, които предлагат, можете да видите на официалния сайт на Sofia Restaurant Week.

Sofia Restaurant Week
Мнения и коментари
  Рецепти
  • Супа от миди с шафран

  • Любовен тост

  • Ароматни ванилови полумесеци

  • Австрийски коледни сладки - "Ангелски очи"

  • Коледни сладки - Nikolaustashen

  • Лесен щолен без мая

  Последно от Места
  • Джон Бон Джоуви откри два ресторанта за бедни и бездомни

  • Акцент на DiVino.Taste 2019: колко е важен произходът

  • Дегустация в ресторант Floret (ВИДЕО)