.

Айрян "Хармоника"

Този био айрян е произведен само от пълномаслено био прясно мляко.

След пастьоризацията то е охладено до около 35 градуса. Добавена е закваска и е оставена в голям 600-литров съд за пет-шест часа до достигане на определена киселинност. След това готовият продукт е разбъркан и разбит, като е добавена вода и сол. 

 

Мнения и коментари
    Рецепти
    • Меденки с тахан

    • Крем супа от цвекло и моркови

    • Елха от руска салата и маслини

    • Снежни шоколадови топки в чашки

    • Свински ребра с портокали

    • Магически розов шоколад за пиене

    Последни
    • Станислав Ласкин: Има ли крем карамел – всичко е точно

    • Коледа е, когато мандарините станат по-евтини от стрък магданоз

    • Попфолк певицата Камелия: На Бъдни вечер ядем на земята