.

13 вкусотии, които може да приготвите на барбекюто (включително диня, банан и праскова)

12 Август 2019

Лятото е сезонът, в който прекарваме голяма част от времето си на открито. Привилегировани са тези, които разполагат с двор, защото лесно могат да приготвят почти всичко от лятното си меню навън – на барбекюто. Храната, сготвена върху въглища, винаги е по-сочна и по-апетитна. Пържолите, ребърцата и пилешките бутчета не са единствените вкусотии, които могат да бъдат запечени до златисто на барбекюто. Ако не ви е хрумвало, че там може да си приготвите гарнитурата към основното ястие, както и самия десерт - вижте с какво още може да експериментирате на двора в галерията ни.

Салата с диня на грилОпитайте тази салата, която ви поднася традиционния плод на лятото по един нетрадиционен начин. И тук има краставици и сирене като в Шопската салата, но вкусът е далеч по-различен. Хващайте една узряла диня и запалете скарата!Грилован патладжан и тиквички с нахут, фета и прясна ментаСвежо предястие със сезонни зеленчуци, идеално за летния сезон.Гриловано авокадо със сирене фета и доматиПрез топлите сезони често избираме да хапнем вън. Било то на почивка на морето, планински преход, семеен пикник или на почивка на отделена от динамиката вила, често избираме да си направим барбекю. Ако типичните рецепти за месо и зеленчуци на скара са ви омръзнали, ви предлагаме нова идея, в която ще съчетаете вкуса и лекотата с полезнтие качества на нашето любимо авокадо.
Мнения и коментари
    Рецепти
    • Супа от миди с шафран

    • Любовен тост

    • Ароматни ванилови полумесеци

    • Австрийски коледни сладки - "Ангелски очи"

    • Коледни сладки - Nikolaustashen

    • Лесен щолен без мая

    Последно от Идеи
    • Вкусният печен карфиол на Натали Портман

    • Петър Михалчев даде златна престилка на виетнамката Куин Чан за нейната супа с раци

    • Усетът към готвене се предава по мъжка линия в семейството на Борислав Лазаров