.
  • Вкусният печен карфиол на Натали Портман

    Печеният карфиол е лесен за приготвяне и не отнема време. Така актрисата Натали Портман описва рецептата, по която снима кратко видео. Актрисите в Холивуд по-често доверяват менюто си на лични готвачи,...

  • Петър Михалчев даде златна престилка на виетнамката Куин Чан за нейната супа с раци

    В първия епизод на MasterChef България Chef Петър Михалчев връчи своята златна престилка на витнамката Куин Чан заради невероятната й речна супа с раци. Така той изпрати участничката директно...

  • Усетът към готвене се предава по мъжка линия в семейството на Борислав Лазаров

    Снегът не може да уплаши винаги усмихнатия синоптик на bTV Борислав Лазаров. С добро настроение той се справя не само с поледиците, но и със сложни кулинарни начинания. "Повечето хора приемат готвенето...

  • Как се прави скулптура с шоколадов кон - шеф Юри Балталийски (ВИДЕО)

    Шеф Юри Балталийски е майстор сладкар, който от дълги години работи в Прага и Дубай. Провежда мастър класове за професионалисти в България и чужбина. Шоколадът е една от най-големите му страсти. В рамките...

  • MasterChef 6 с нови правила, по-красиви декори и български рецепти, поднесени по модерен начин

    Chef Силвена Роу, chef Петър Михалчев, chef Андре Токев и тази година ще избират най-добрите хоби-готвачи у нас, ръководейки се от мотото „Земни хора – неземна храна“. Вкусните...

  • GastronomiX 2020 - 7 демонстрации, които непременно да посетите, ако обичате да готвите

    Четвъртото издание на професионалния форум за висша кулинария - GastronomiX 2020, ще се проведе от 28 до 31 януари в зала 1 на Интер Експо Център София в рамките на СИХРЕ 2020. Изложението ще...

  • Атанасовден е! Защо се яде мед?

    На 18 януари отбелязваме Атанасовден. Да са живи, здрави и честити имениците! Днес празнуват Атанас, Атанаска, Наско, Наска, Живко, Живка и производни. На Атанасовден земята се обръща към...

Последно от Места
  • Джон Бон Джоуви откри два ресторанта за бедни и бездомни

  • Акцент на DiVino.Taste 2019: колко е важен произходът

  • Дегустация в ресторант Floret (ВИДЕО)