.

Фалшив шоколадов крем

Готвене 0 мин. Подготовка 10 мин. Брой порции 10
За този крем трябва да накиснете за 12 часа във вода кашуто и годжи берито. Така те омекват и след това по-лесно се смилат.
 
Кканелата спомага бавното отделяне на захарите и така не се получава инсулинов пик в организма, когато се консумира нещо сладко. 
 
Фалшивият шоколадов вкус на крема идва от рожковото брашно. То е здравословен заместник на какаото. 
Съставки
Начин на приготвяне
  • 1. Сложете всички съставки в блендера и пасирайте до хомогенност.
  • 2. Сипете сместа в чашки. 
  • 3. Декорирайте крема с няколко кашута и годжи берита. Те ще придадат малко хрупкавост на хапките фин крем.
Рецепти
  • Кабак - запеканка с тиквички по стара пловдивска рецепта

  • Бърза запеканка с юфка

  • Бисквитена торта с шоколад без печене

  • Супа от миди с шафран

  • Любовен тост

  • Ароматни ванилови полумесеци