.

Ябълкови кексчета без глутен

Готвене 25 мин. Подготовка 15 мин. Брой порции 10

Не само вкусни, дъхави, но и... здравословни. На всичкото отгоре, на тези прекрасни малки ароматни кексчета спокойно може да се наслади всеки с глутенова непоносимост...

Начин на приготвяне
  • 1. Фурната се загрява на 180 градуса. В малка купа се смесват сухите съставки. В друга - течните. Накрая се смесват едните с другите и се бъркат да получаването на гладка смес, в която започват да се образуват мехурчета.
  • 2. Добавя се и разстопеното кокосово масло и ябълките, нарязани на тънки лунички.
  • 3. С получената смес се запълват до 1/3 формичките за мъфини. Ябълкови кексчета се пекат 20-25 минути или до златисто-кафяво.
Мнения и коментари
    Рецепти
    • Свежо за лятото - миди с бира

    • Коприненият омлет на Джейми Оливър само с 3 съставки

    • Лимонов тарт

    • Мързелива лазаня с макарони

    • Пикантна морковена супа за 20 минути

    • Закуска, която да ядете на вечеря - запеканка с наденички