.

Круши с вино и подправки

Готвене 30 мин. Подготовка 20 мин. Брой порции 2

Този десерт ще ви възхити със сладостта и фината сърцевина на крушата, с аромата на виното и подправките.  Може да я сервирате топла или студена – във всички случаи ще бъде фаворит на трапезата.

Съставки
Начин на приготвяне
  • 1. Виното с подправките и меда се сваряват на среден огън.
  • 2. Обелените круши се поставят в сместа и се варят 30 минути, обръщайки ги, за да са равно сварени от всички страни.
  • 3. Изваждат се и се отцеждат. Сервират се с пръчица канела или звездовиден анасон.
Мнения и коментари
    Рецепти
    • Крем супа с картофи, мащерка и пикантни крутони

    • Кифлички с мармалад

    • Рецепта на деня: печен боб на филийка

    • Пиле с маслен боб, спанак и чесън от Гордън Рамзи

    • Маслени картофи с чесън и розмарин

    • Телешки пепър стек