.

Ореховият сладкиш на баба

Готвене 40 мин. Подготовка 25 мин. Брой порции 0

Простичките неща често са най-хубави. Това с пълна сила важи за този сладкиш. Приготвя се от традиционни продукти - брашно, яйца, масло. Добавеме орехи и какао и имаме едно истинско шоколадово съвършенство за небцето. 






 

Съставки
Начин на приготвяне
  • 1. Разбийте яйцата със захарта.
  • 2. Добавете брашното и какаото и разбийте отново.
  • 3. Сипете и бакпулвера.
  • 4. В тавичка разтопете маслото. Върху него сипете разбитата смес. Отгоре поръсете с орехите. 
  • 5. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса. 
Мнения и коментари
    Рецепти
    • Пай с тиква

    • Пиле с карамелизирани лимони

    • Дребна риба с розмарин и чесън

    • Сочно тирамису с лимончело

    • Дъзмана - печиво със сирене и извара от Лудогорието

    • Понички с течен шоколад