.

Ориз по китайски със свинско

Готвене 20 мин. Подготовка 20 мин. Брой порции 4

Вкусна рецепта, предоставена от мама Таня и Мария Бистреви - участници в предаването "Мама готви по-добре" по bTV.

Съставки
Начин на приготвяне
  • 1. Сварете ориза във вряща вода за 12 минути с лъжичка куркума, след което го отцедете и измийте със студена вода. 
  • 2. Нарежете свинското на дребни кубчета и ги запържете в тиган с олио.
  • 3. Останалите продукти нарежете и добавете в тигана да се запържат заедно с месото.
  • 4. След като са готови прибавете соев сос и ориза.
  • 5. Хубаво разбъркайте, за да се смеси ориза със зеленчуците и месото и сервирайте.
Мнения и коментари
    Рецепти
    • Супа от миди с шафран

    • Любовен тост

    • Ароматни ванилови полумесеци

    • Австрийски коледни сладки - "Ангелски очи"

    • Коледни сладки - Nikolaustashen

    • Лесен щолен без мая