Седмица на краставиците: хрупкави лодки с пълнеж на борда - Bistro

Седмица на краставиците: хрупкави лодки с пълнеж на борда

Готвене 0 мин. Подготовка 20 мин. Брой порции 2

Тази рецепта включва краставици, вместо традиционото тесто, което се използва за основа на пълнежа. Това е чудесен начин да намалите въглехидратите и да увеличите зеленчуците. 

Това също е идеална рецепта, ако искате да включите децата си в готвенето. приготвя се лесно и бързо.

 



 

 

 

 

Съставки
Начин на приготвяне
  • 1. Нарежете краставиците по дължина, по средата. Използвайте лъжичка, за да отделите вътрешността със семките. 
  • 2. Сипете рибата тон в голяма купа. Леко разбъркайте с вилица, за да се смеси месото със зехтина или соса от самата риба. 
  • 3. Добавете нарязаната на ситно целина, лук, киселото мляко, горчицата, солта, черния пипер и пресните подправки. Разбъркайте всички съставки с вилицата, докато се смесят добре.
  • 4. Изсипете така направената салата с риба тон във всяка половина на краставица.
Мнения и коментари
    Рецепти
    • Торта "Рафаело" с бисквити и кокос

    • Рибената чорба на капитаните

    • Рибно фрикасе по френски

    • Салата с мариновани сардини и домати

    • Солени шоколадови сладки

    • Лесна салата с царевица и риба тон