.

Свинско бон филе с топла салата от моркови и филирани бадеми

Готвене 20 мин. Подготовка 20 мин. Брой порции 2

Вкусна рецепта, предоставена от мама Ваня и Росен - участници в предаването "Мама готви по-добре" по bTV.

Начин на приготвяне
  • 1. Нарежете морковите на лентички. Наситнете чесъна.
  • 2. Смесете зехтин, малко масло, оцет балсамико и кола запържете в тях морковите и чесъна.
  • 3. Подправете със сол и черен пипер.
  • 4. Когато омекнат добавете запечени на сух тиган бадеми.
  • 5. Махнете от котлона и добавете ситно нарязания копър.
  • 6. Нарежете месото на стекчета, натиснете ги леко, овкусете ги със сол и черен пипер.
  • 7. Запържете ги в смес от масло и олио.
  • 8. Сервирайте свинското върху подложка от салатата от моркови.
Мнения и коментари
    Рецепти
    • Печено пиле с бира

    • Кексчета с розова вода и шамфастък

    • Пъстра лятна салата с билково сирене

    • Сочна картофена салата с пресни подправки и лимон

    • Лавандулова лимонада, която облекчава главоболие

    • Маст-о-Кияр - като таратор, но не съвсем