.

Свинско бон филе с топла салата от моркови и филирани бадеми

Готвене 20 мин. Подготовка 20 мин. Брой порции 2

Вкусна рецепта, предоставена от мама Ваня и Росен - участници в предаването "Мама готви по-добре" по bTV.

Начин на приготвяне
  • 1. Нарежете морковите на лентички. Наситнете чесъна.
  • 2. Смесете зехтин, малко масло, оцет балсамико и кола запържете в тях морковите и чесъна.
  • 3. Подправете със сол и черен пипер.
  • 4. Когато омекнат добавете запечени на сух тиган бадеми.
  • 5. Махнете от котлона и добавете ситно нарязания копър.
  • 6. Нарежете месото на стекчета, натиснете ги леко, овкусете ги със сол и черен пипер.
  • 7. Запържете ги в смес от масло и олио.
  • 8. Сервирайте свинското върху подложка от салатата от моркови.
Мнения и коментари
    Рецепти
    • Ароматни ванилови полумесеци

    • Австрийски коледни сладки - "Ангелски очи"

    • Коледни сладки - Nikolaustashen

    • Лесен щолен без мая

    • Сладко от цели мандаринки

    • Стафидена пита с мед за Деня на християнското семейство