.

Зелен фасул по манастирски

Готвене 45 мин. Подготовка 15 мин. Брой порции 4

Всички съставки за тази гозба се изчистват и нарязват на красиви парченца.

Съставки
Начин на приготвяне
  • 1. Всички зеленчуци се изчистват и нарязват на красиви парченца.
  • 2. На дъното на тенджерата се излива олиото и върху него се добавят приготвените зеленчуци.
  • 3. Налива се гореща вода, която да ги покрие.
  • 4. Тенджерата се захлупва и се оставя на тих огън, докато зеленчуците омекнат и водата почти изври.
Мнения и коментари
    Рецепти
    • Супа от миди с шафран

    • Любовен тост

    • Ароматни ванилови полумесеци

    • Австрийски коледни сладки - "Ангелски очи"

    • Коледни сладки - Nikolaustashen

    • Лесен щолен без мая