.

Хайвер от чесън

Готвене 0 мин. Подготовка 20 мин. Брой порции 0

Тази пикантна и ароматна разядка може да поднесете като мезе за водака или ракия. Поръсете със ситно нарязан копър и украсете с маслини преди сервиране. 

Съставки
Начин на приготвяне
  • 1. Накиснете хляба във вода. След като постои малко, го изстискайте. 
  • 2. Обелете чесъна и го счукайте, заедно със солта. 
  • 3. Добавете счуканите орехови ядки и изстискания от водата хляб. 
  • 4. Разбийте сместа с миксер, като постепенно добавите олиото и лимоновия сок.
Рецепти
  • Кабак - запеканка с тиквички по стара пловдивска рецепта

  • Бърза запеканка с юфка

  • Бисквитена торта с шоколад без печене

  • Супа от миди с шафран

  • Любовен тост

  • Ароматни ванилови полумесеци