.

Хайвер от чесън

Готвене 0 мин. Подготовка 20 мин. Брой порции 0

Тази пикантна и ароматна разядка може да поднесете като мезе за водака или ракия. Поръсете със ситно нарязан копър и украсете с маслини преди сервиране. 

Съставки
Начин на приготвяне
  • 1. Накиснете хляба във вода. След като постои малко, го изстискайте. 
  • 2. Обелете чесъна и го счукайте, заедно със солта. 
  • 3. Добавете счуканите орехови ядки и изстискания от водата хляб. 
  • 4. Разбийте сместа с миксер, като постепенно добавите олиото и лимоновия сок.
Мнения и коментари
    Рецепти
    • Бърза запеканка с юфка

    • Бисквитена торта с шоколад без печене

    • Супа от миди с шафран

    • Любовен тост

    • Ароматни ванилови полумесеци

    • Австрийски коледни сладки - "Ангелски очи"