.

Сирене пане с орехи

Готвене 10 мин. Подготовка 10 мин. Брой порции 4

Сиренето пане е чудесна увертюра към основното ястие. Поднесено и като гарнитура в компанията на зелена салата, то се превръща в неустоимо изкушение за всеки гурман.

Съставки
Начин на приготвяне
  • 1. Сиренето се нарязва на квадратчета със страна 3 см и дебелина около 1 см.
  • 2. В дълбока чиния се разбиват яйцата.
  • 3. Парченцата сирене се овалват в брашното, потапят се в яйцата и в орехите и се изпържват в сгорещеното олио.
  • 4. Получените панирани хапки са чудесно доплънение към лятната салата.
Мнения и коментари
    Рецепти
    • Меденки с тахан

    • Крем супа от цвекло и моркови

    • Елха от руска салата и маслини

    • Снежни шоколадови топки в чашки

    • Свински ребра с портокали

    • Магически розов шоколад за пиене